Partida Irlanda de Nord-România va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia

  • Partida Irlanda de Nord-România, programată miercuri, de la ora 21.45, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Elveţia.
242 afișări
Imaginea articolului Partida Irlanda de Nord-România va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia

Partida Irlanda de Nord-România va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia

Potrivit unui anunţ al FRF, la centru va arbitra Sandro Scharer (32 ani), arbitru FIFA din 2015, care a mai condus, în 2017, partida România – Kazahstan, 3-1, disputată la Ploieşti, în Liga Naţiunilor.

Acesta va fi ajutat de Bekim Zogaj şi Jonas Erni-arbitri asistenţi, iar Fedayi San va fi cel de-al patrulea oficial.

„România are nevoie de victorie la Belfast cu Irlanda de Nord şi, în acelaşi timp, să aşteptăm paşi greşiţi din partea Slovaciei (joacă în Cehia) şi Rusiei (joacă în Serbia, şi un egal ar putea să ne avantajeze). Toate cele trei partide se dispută miercuri! Calculele sunt făcute în baza prezumţiei că România va obţine în urma deciziei UEFA cele 3 puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci”, notează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici