Partida Lituania - România va fi arbitrată de francezul Francois Letexier

Francezul Francois Letexier va conduce meciul dintre naţionalele de fotbal ale Lituaniei şi României de mâine, din grupele Ligii Naţiunilor. Partida are loc la Vilnius şi este a treia pentru naţionala lui Contra în această campanie.

134 afișări
Imaginea articolului Partida Lituania - România va fi arbitrată de francezul Francois Letexier

Partida Lituania - România va fi arbitrată de francezul Francois Letexier

Un francez de doar 29 de ani a fost ales să conducă meciul dintre Lituania şi România care va avea loc joi, 11 noiembrie, în capitala statului baltic. Francois Letexier este arbitru FIFA de anul trecut, iar cu el la centru România a avut noroc.

El a oficiat la partida dintre selecţionatele de tineret ale României şi Bosniei pe care micii tricolorii au câştigat-o cu 2-0, luna trecută. Letexier va fi ajutat de asistenţii săi vor fi Mehdi Rahmouni şi Cyril Mugnier, în timp ce rezervă a fost desemnat Nicolas Danos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici