Partida Poli Iaşi - Farul Constanţa nu s-a mai disputat

Arbitrul Istavan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu".

68 afișări
Imaginea articolului Partida Poli Iaşi - Farul Constanţa nu s-a mai disputat

Partida Poli Iaşi - Farul Constanţa nu s-a mai disputat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Meciul era programat iniţial la ora 20.00, iar arbitrul Kovacs a decis după 32 de minute de aşteptare pe teren ca jucătorii să intre la vestiare şi a fluierat sfârşitul jocului.

La două minute după ce jucătorii celor două echipe şi oficialii întâlnirii au părăsit terenul, o parte a instalaţiei de nocturnă s-a aprins, iar fotbaliştii formaţiei Poli iaşi au revenit pe gazon.

După 45 de minute de la ora oficială de începere a meciului, la staţia de amplificare s-a anunţat că partida nu va mai avea loc.

Conform ROAF, arbitrul este nevoit să aştepte maximum 60 de minute reaprinderea nocturnei, iar dacă acest lucru nu se întâmplă va fluiera finalul întâlnirii.

Jucătorii celor două formaţii s-au antrenat la lumina zilei, iar organizatorii au reuşit să aprindă instalaţia de nocturnă cu aproximativ 40 de minute înainte de începerea partidei, însă aceasta s-a stins brusc la apariţia pe gazon a celor două echipe şi a brigăzii de arbitri.

Instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu" din Iaşi a mai avut probleme şi la partida cu Steaua, din cadrul etapei a III-a a Ligii I, încheiate cu victoria grupării "roş-albastre", scor 2-0, când mai multe becuri au cedat în minutul 36. Arbitrul de la acea partidă, Augustus Constantin, a decis întreruperea meciului până la remedierea defecţiunii. Meciul a fost reluat cinci minute mai târziu, chiar dacă nocturna nu a funcţionat la capacitate maximă.

Instalaţia de nocturnă a fost inaugurată la începutul lunii noiembrie a anului 2006, într-o partidă Poli Iaşi - Gloria Bistriţa, scor 0-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici