Partida tur dintre Steaua şi Dinamo din Cupa României se va disputa la 27 martie

Partida Steaua - Dinamo, contând pentru manşa tur a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, se va disputa la 27 martie, cu începere de la ora 20.30.

153 afișări
Imaginea articolului Partida tur dintre Steaua şi Dinamo din Cupa României se va disputa la 27 martie

Partida tur dintre Steaua şi Dinamo din Cupa României se va disputa la 27 martie (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

În celălalt meci din semifinale, Petrolul va întâlni, la 26 martie, tot de la 20.30, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, informează frf.ro.

Meciurile retur sunt programate la 16 aprilie (Astra - Petrolul) şi 17 aprilie (Dinamo - Steaua). La fel ca meciurile din tur, şi cele din retur vor începe de la ora 20.30.

Toate cele patru partide vor fi transmise în direct de ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici