Patricia Ţig s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Seul

Patricia Ţig (140 WTA) s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Seul (Coreea de Sud), duminică dimineţă, după ce a trecut de norvegianca Urikke Eikeri (244 WTA), scor 6-0, 6-2.

79 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Seul

Patricia Ţig s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Seul

Ţig s-a impus categoric contra lui Eikeri, cedând doar două game-uri şi obţinând calificarea pe tabloul principal de la Seul după doar 46 de minute.

La precedentul turneu asiatic, Patricia Ţig a ajuns până în turul secund la Hiroshima, unde a fost eliminată de a opta favorită a întrecerii, Laura Siegemund, scor 2-6, 7-5, 5-7.

La Seul vor mai participa alte două românce - Mihaela Buzărnescu şi Irina Begu. Jaqueline Cristian a fost eliminată în ultimul tur al calificărilor, duminică dimineaţă, după eşecul suferit în faţa maghiarei Timea Babos, scor 2-6, 2-6.

Turneul de la Seul, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, se va disputa în perioada 16-22 septembrie.

Taguri:
patricia ţig,
seul,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici