Patrick McEnroe a fost diagnosticat cu coronavirus | VIDEO

  • Patrick McEnroe a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu COVID-19
  • McEnroe spune că se simte bine
  • Patrick McEnroe, fratele marelui jucător John McEnroe s-a retras din tenis în anul 1998
89 afișări
Imaginea articolului Patrick McEnroe a fost diagnosticat cu coronavirus | VIDEO

Sursa foto: Profimedia

Patrick McEnroe, fratele legendarului John McEnroe, a anunţat că a fost diagnosticat cu coronavirus.

Fostul jucător de tenis spune că simptomele au fost uşoare şi acum se simte foarte bine.

McEnroe spune că se află în carantină totală de mai mult de două săptămâni.

”Acum 10-11 zile am avut câteva simptome uşoare. M-am verificat şi organizarea a fost bună. M-am simţit în siguranţă. Am primit rezultatul azi. Acesta este pozitiv. Aceasta este vestea proastă. Vestea bună este că sunt bine şi simptomele au dispărut. Soţia mea face o treabă minunată. Are grijă de casă, de copii şi de mine. Mă aflu în carantină totală de mai mult de două săptămâni. Sfătuiesc pe toată lumea să facă la fel. Să învingem”, a spus Patrick McEnroe într-un videoclip postat pe pagina sa oficială de Twitter.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici