Patru jucători de la Bayern, nominalizaţi la titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Europa

Patru componenţi ai formaţiei Bayern Munchen, deţinătoarea Ligii Campionilor, se află pe lista celor zece nominalizaţi pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului, trofeu ce va fi acordat de UEFA la 29 august, la Monte Carlo, informează site-ul oficial al forului fotbalistic european.

122 afișări
Imaginea articolului Patru jucători de la Bayern, nominalizaţi la titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Europa

Patru jucători de la Bayern, nominalizaţi la titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei patru jucători de la campioana Europei la nivel de cluburi sunt Thomas Müller, Franck Ribéry, Arjen Robben şi Bastian Schweinsteiger.

Ceilalţi nominalizaţi sunt Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovici (Paris Saint-Germain), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Lionel Messi (FC Barcelona) şi Robin van Persie (Manchester United).

În 6 august, UEFA va anunţa cei trei finalişti rămaşi în cursă. Aceştia vor fi aleşi de jurnalişti din 53 de ţări membre ale UEFA.

Trofeul pentru cel mai bun jucător al sezonului este acordat de UEFA pentru al treia oară, premiul fiind înfiinţat la iniţiativa preşedintelui forului european, Michel Platini. Primii doi câştigători au fost Lionel Messi (2011) şi Andrés Iniesta (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici