Paul Codrea, suspendat o etapă în Serie A

Mijlocaşul echipei AC Siena, Paul Codrea, a fost suspendat o etapă în Serie A în urma cumului de cartonaşe galbene şi nu va putea evolua, miercuri, în meciul cu formaţia Cagliari, din etapa a XXI-a a campionatului Italiei, informează cotidianul Il Secolo XIX.

16 afișări
Imaginea articolului Paul Codrea, suspendat o etapă în Serie A

Paul Codrea, suspendat o etapă în Serie A

Codrea a primit un cartonaş galben în partida câştigată de Siena, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Atalanta Bergamo.

Câte o etapă de suspendare au mai primit jucătorii Matteo Ferrari (Genoa), Gaby Mudingayi (Bologna), Ezequiel Alejo Carboni, Christian Terlizzi (ambii Catania), Bruno Cirillo (Reggina), Matteo Contini, Walter Alejandro Gargano (ambii SSC Napoli), Aleksander Lukovici (Udinese), Federico Marchetti (Cagliari), Cesare Natali (AC Torino), Gianpaolo Pazzini, Paolo Sammarco (ambii Sampdoria Genova) şi Mario Yepes (Chievo Verona).

Alţi trei fotbalişti, Federico Balzaretti (US Palermo), Carlos Carmona (Reggina) şi Fabio Firmani (Lazio Roma), au fost suspendaţi câte două etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici