Paulinho a semnat cu CSM Ploieşti după ce a refuzat să dea probe la Rapid

Mijlocaşul portughez Paulo Dinarte Gouveia Pestana "Paulinho" a semnat, vineri, un contract valabil doi ani şi jumătate cu divizionara secundă CSM Ploieşti, după ce a refuzat să dea probe la Rapid, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, antrenorul formaţiei prahovene, Marius Şumudică.

18 afișări
Imaginea articolului Paulinho a semnat cu CSM Ploieşti după ce a refuzat să dea probe la Rapid

Paulinho a semnat cu CSM Ploieşti după ce a refuzat să dea probe la Rapid

"Eu ştiam că Paulinho vine să semneze cu Rapid. Eu nu am legătură cu venirea lui la noi. Toată lumea zice acum că eu l-am deturnat de la Rapid ca să lucrez cu el la CSM Ploieşti. Dar nu este adevărat. Eu ştiu doar că Rapid vroia să-l ţină în probe pe băiat şi după aia să-i facă o ofertă. Iar băiatul a refuzat să dea probe. Atunci agentul lui a venit şi l-a propus la noi la club. Pe mine m-au întrebat dacă îl vreau, am zis da şi asta a fost. Să fie clar, eu sunt în cantonament acum, n-am deturnat niciun jucător de la Rapid", a spus Şumudică, antrenor care a lucrat cu Paulinho în tur, când a pregătit Progresul Bucureşti.

Conducerea clubului Rapid susţine că nu a existat nicio discuţie directă cu fotbalistul portughez, acesta fiind propus de un agent. Oficialii afirmă că nu ştiu exact dacă agentul în cauză este cel care îl reprezintă oficial pe Paulinho. Zilele trecute, FC Rapid i-a făcut o rezervare de bilet de avion pentru a veni la Bucureşti, pe care jucătorul a refuzat-o.

Oficialii giuleşteni recunosc că jucătorul ar fi susţinut probe de joc înainte de a semna contractul. Ei au afirmat că nu au mai insistat pentru Paulinha şi pentru că nu au dorit să intre într-o competiţie cu diverşi agenţi.

Citeşte şi:

Paolinho va semna un contract cu Rapid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici