Paulo Sergio a fost demis de la CFR Cluj. Eugen Trică este noul antrenor

Tehnicianul Paulo Sergio a fost demis de la CFR Cluj, el urmând să fie înlocuit cu Eugen Trică, în prezent la Juventus Colentina, informează www.prosport.ro.

585 afișări
Imaginea articolului Paulo Sergio a fost demis de la CFR Cluj. Eugen Trică este noul antrenor

Paulo Sergio (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Conform prosport.ro, Trică va antrena CFR Cluj până în vară, el urmând să debuteze marţi seară, la meciul cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României.

Plecarea lui Paulo Sergio survine după eşecul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-3, în Liga I, de vineri seară, rezultat în urma căruia tehnicianul a fost reconfirmat în funcţie de patronul Arpad Pazskany, într-o intervenţie telefonică la propria televiziune.

Paulo Sergio, în vârstă de 44 de ani, a preluat echipa campioană în octombrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici