Pele a fost operat la prostată

Fostul internaţional brazilian Pele, în vârstă de 74 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la prostată, marţi, la Sao Paulo, informează globo.com.

124 afișări
Imaginea articolului Pele a fost operat la prostată

Pele a fost operat la prostată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pele a fost operat după ce a fost diagnosticat cu hiperplazie benignă de prostată, o afecţiune ce duce la apariţia problemelor în eliminarea urinei, din cauza micşorării canalului uretrei sub presiunea prostatei mărite.

Conform celui mai recent buletin medical al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, Pele este încă internat şi starea sa este stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici