Pellegrini şi Lukaku au dus Roma la o victorie cu 2-0 în faţa unui Napoli în nouă oameni

Lorenzo Pellegrini şi Romelu Lukaku au marcat pentru ca AS Roma să obţină o victorie cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui Napoli, sâmbătă seara, în Serie A, în timp ce Matteo Politano şi Victor Osimhen au fost eliminaţi pentru oaspeţi.

106 afișări
Imaginea articolului Pellegrini şi Lukaku au dus Roma la o victorie cu 2-0 în faţa unui Napoli în nouă oameni

Roma a urcat pe locul şase, cu 28 de puncte, cu unul în faţa lui Napoli, care a coborât pe şapte. Walter Mazzarri a pierdut acum cinci meciuri din opt în toate competiţiile de când l-a înlocuit pe Rudi Garcia în noiembrie.

Primul gol al unui meci tensionat a fost marcat în minutul 76, când Pellegrini, aflat pe teren doar cinci minute, a trimis un semi voleu la colţul scurt, când mingea i-a venit la îndemână, după o lovitură greşită a lui Stephan El Shaarawy.

Campioana Napoli rămăsese deja în 10 oameni după ce Politano a fost eliminat în minutul 66 pentru că l-a lovit cu piciorul pe Nicola Zalewski, când jucătorul Romei l-a tras înapoi de tricou.

Osimhen a primit un al doilea cartonaş galben în minutul 86, iar Lukaku a pecetluit victoria în minutul 96, pe fondul încercărilor lui Napoli de a smulge un egal pe final.

Pe un contraatac, Lukaku a ajuns în posesie în jumătatea lui Napoli şi i-a pasat mingea lui Ndicka, care a jucat înapoi pentru ca atacantul belgian să trimită în plasă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici