Penescu: Neaga poate veni la FC Argeş doar ca purtător de cuvânt

Patronul grupării FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, vineri, că este exclusă o revenire a jucătorului Adrian Neaga, de la Neftci Baku, despre care a spus că ar putea activa doar ca purtător de cuvânt.

11 afișări
Imaginea articolului Penescu: Neaga poate veni la FC Argeş doar ca purtător de cuvânt

Penescu: Neaga poate veni la FC Argeş doar ca purtător de cuvânt (Imagine: Mediafax Foto)

Penescu nu a avut cuvinte de laudă nici la adresa lui Nicolae Dică, fotbalist care nu a mai jucat la Catania în ultima perioadă. "Noi nu avem ce face cu Rică Neaga. Avem jucători pe postul lui mult mai buni decât el. Neaga poate veni acum la FC Argeş doar ca purtător de cuvânt! Aşa ca şi Neaga, Dică ar fi jucat la echipa unde este legitimat, dar nu o face. Este prea lent şi nu mai înscrie goluri. Pe Neaga nu degeaba l-a dat Gigi Becali afară de la Steaua", a declarat Penescu.

Referindu-se la portarul Ionuţ Boşneag, patronul grupării argeşene spune că acesta nu este transferabil nici pentru două milioane de euro: "Nici dacă mi s-ar oferi două milioane de euro pe Boşneag, nu l-aş da. Ionuţ va ajunge portarul echipei naţionale şi este expert în apărarea penaltiurilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici