Penescu: Tameş este netransferabil

Patronul grupării FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat că mijlocaşul Iulian Tameş este netransferabil, răspunzând astfel interesului vehiculat de FC Dinamo pentru jucătorul piteştean.

6 afișări
Imaginea articolului Penescu: Tameş este netransferabil

Penescu: Tameş este netransferabil

"Nu am discutat nimic cu cei de la Dinamo, dar dacă îl vor pe Tameş, nu au nicio şansă. Iulică este fotbalistul nostru, un jucător de bază, şi nu ne vom despărţi de el, indiferent de ce ofertă va fi, aşa că suporterii noştri n-au de ce să se teamă că îl vom da pe Tameş la Dinamo sau la altă echipă. Altfel spus, Iulian Tameş este netransferabil", a spus Penescu.

Mijlocaşul Iulian Tameş, aflat în vacanţă, spune că nu este interesat de un eventual transfer la formaţia Dinamo. "Nu ştiu nimic de intenţiile celor de la Dinamo, dar vă spun sincer că nici nu mă interesează această ofertă, chiar dacă ea va fi... Sunt sub contract cu FC Argeş, mă simt bine la Piteşti şi nu se pune problema să plec de aici", a mai spus Tameş.

Tameş, 30 de ani, speră să mai evolueze în tricoul echipei naţionale a României. "Sigur că sper, ca orice jucător, să joc în tricoul echipei naţionale, şi mi-aş dori din tot sufletul să ne calificăm la turneul final al Campionatului Mondial. Este o şansă unică în viaţa mai multor fotbalişti de la echipa naţională pe care nu trebuie să o ratăm", a mai spus Tameş.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici