Pentru Haaland e mai uşor cu mingea decât cu microfonul

  • Noul star al celor de la Borussia Dortmund, Erling Haaland, s-a apucat de karaoke
  • Haaland a fost supus unui ritual de iniţiere de colegi şi a ales o melodie a lui Bob Marley
  • Atacantul norvegian este cunoscut ca un jucător care vorbeşte foarte puţin la interviuri
109 afișări
Imaginea articolului Pentru Haaland e mai uşor cu mingea decât cu microfonul

Sursa FOTO: Profimedia

În urmă cu un an, puţini oameni auziseră de Erling Haaland. Acum, norvegianul este dorit de marile cluburi ale lumii după ce a marcat 44 de goluri în 40 de partide. Ajuns în iarnă la Borussia Dortmund, Haaland a trecut abia acum prin ritualul de iniţiere. A cântat o melodie celebră şi a stârnit amuzamentul colegilor.

Haaland a fost mult mai vorbăreţ la iniţiere decât în timpul interviurilor. El a provocat zâmbete în trecut cu răspunsurile monosilabice. Iată doar unul dintre exemple:
 
Reporter: În seara asta ai devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează un hattrick în prima repriză. Cum te simţi? 
Haaland: Mă simt foarte bine.
Reporter: Care e secretul? Ai marcat 17 goluri în acest sezon în 9 partide.
Haaland: Să munceşti mult.
Reporter: Sunt cele mai importante goluri din cariera ta cele marcate în această seară? 
Haaland: Da, se poate spune asta.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici