Per Johansson: Nu aş schimba nicio jucătoare de la CSM Bucureşti cu cineva de la Vardar

Atât CSM Bucureşti, cât şi Vardar Skopje se află la al treilea antrenor în acest sezon, Per Johansson, respectiv Irina Poltoratskaya. Semifinalele turneul Final 4 al Ligii Campionilor (6 mai) sunt Gyor - Buducnost (ora 16:15) şi CSM Bucureşti - Vardar Skopje (ora 18:45).

564 afișări
Imaginea articolului Per Johansson: Nu aş schimba nicio jucătoare de la CSM Bucureşti cu cineva de la Vardar

Per Johansson: Nu aş schimba nicio jucătoare de la CSM Bucureşti cu cineva de la Vardar

CSM Bucureşti se prezintă la turneul Final 4 al Ligii Campionior de la Budapesta cu şase jucătoare noi, Camile Ayglon, Gnonsiane Niombla, Paula Ungureanu, Majda Mehmedovic, Anastasia Lobach şi Simone Bohme, dar şi cu un antrenor nou, Per Johansson, raportat la echipa care a câştigat anul trecut trofeul. Chiar dacă se află la Bucureşti doar de câteva săptămâni, antrenorul a ”cucerit” vestiarul şi este un argument puternic pentru campioana României la tot ce se va întâmpla în acest weekend.

Campioana României pare că şi-a găsit tehnicianul ideal pentru această parte a sezonului, din moment ce între vestiar şi antrenor s-a legat acea ”chimie” absolut necesară în atingerea unor obiective, un tehnician care are charismă. Chiar şi faţă de anul trecut, lucrurile în interior par mai aşezate, este mai multă linişte, mai puţină încărcătură emoţională cu aspecte colaterale, totul este focusat pe realizarea unei noi performanţe de vârf.

”Nu este greu să fii antrenorul acestei echipe, dar le-am cerut fetelor să mă ajute la primul meci (n.r, partida tur cu Ferencvaros din sferturile de finală ale Ligii Campionilor). Încă nu aveam toate detaliile, dar au reacţionat aşa cum mă aşteptam. S-a respectat planul, fetele m-au ajutat foarte mult. Unul din secretele aceste este echipe este comunicarea. Discutăm toate detaliile, absolut orice, iar la final decid”, a declaratPer Johansson.

De aproximativ două săptămâni, Per Johansson vede în faţă doar Vardar Skopje, chiar dacă între timp a mai susţinut un meci oficial în Liga Naţională, cu Corona Braşov. Practic, imediat după tragerea la sorţi, pentru antrenorul suedez a început şi studiul adversarului.

”În acest moment pot spune că sunt obosit de Vardar”, a glumit Per Johansson, care a continuat: ”Am văzut deja multe meciuri, au schimbat câţiva antrenori, am vrut să văd ce modificări s-au făcut pe parcurs. Individual, Vardar are o echipă extraordinară. Cred că nicio altă formaţie nu are atâtea individualităţi de cel mai înalt nivel. Pentru fiecare post au câte două soluţii foarte bune, iar în poartă trei handbaliste de valori apropiate. Nu aş schimba nicio jucătoare de la CSM Bucureşti cu cineva de la Vardar. Îmi iubesc fetele, aş face orice pentru ele, şi ele dau totul pentru echipă. Nu aş schimba nicio jucătoare."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici