Percheziţie la un imobil închiriat de Gheorghe Constantin

Ofiţerii anticorupţie şi poliţiştii judiciari ai DNA implicaţi în ancheta în care este arestat Cornel Penescu percheziţionează, miercuri, un apartament din cartierul bucureştean Pantelimon închiriat pe numele lui Gheorghe Constantin, preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

48 afișări
Imaginea articolului Percheziţie la un imobil închiriat de Gheorghe Constantin

Percheziţie la un imobil închiriat de Gheorghe Constantin (Imagine: Mediafax Foto)

La ora difuzării acestei ştiri, anchetatorii percheziţionează apartamentul lui Gheorghe Constantin, căutând noi probe în anchetă, potrivit unor surse judiciare.

Instanţa Tribunalului Argeş a hotărât, marţi, arestarea preventivă pentru 29 de zile, a finanţatorului clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, a preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a lui Liviu Făcăleaţă, director general al PIC, şi a lui Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş.

Gheorghe Constantin, preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, este acuzat de luare de mită, în timp ce Cornel Gheorghe Penescu, acţionar majoritar la Clubul de Fotbal FC Argeş Piteşti şi acţionar şi asociat la SC PIC SA Piteşti şi la alte societăţi comerciale, este acuzat de dare de mită, potrivit DNA.

În acest dosar, Liviu Ilie Făcăleaţă, persoană din anturajul lui Penescu, este cercetat pentru dare de mită şi complicitate la această infracţiune, în timp ce Dan Cristian Libertatu, fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, este cercetat pentru luare de mită, arată DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici