Perechea Olaru/Solovieva a câştigat proba de dublu la Nurnberg

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Valeria Solovieva (România/Rusia) a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează wtatennis.com.

191 afișări
Imaginea articolului Perechea Olaru/Solovieva a câştigat proba de dublu la Nurnberg

Raluca Olaru (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Olaru şi Solovieva au învins în finală, cu scorul de 2-6, 7-6 (7/3), 11-9, după o oră şi 52 de minute de joc, cuplul Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia, cap de serie numărul 1).

"Cu siguranţă a fost meciul vieţii mele. Să jucăm împotriva unor astfel de adversare pentru a obţine primul titlu împreună (n.r. - cu Raluca Olaru) este o mare oportunitate. Am dat totul şi ne-a reuşit. Suntem foarte fericite. Acesta este al doilea turneu la care am jucat împreună. Primul a fost cel de la Katowice, la care am jucat finala. Iar acum am câştigat titlul, astfel că ne simţim minunat ca echipă. Înţelegem bine jocul împreună. Ne înţelegem foarte bine şi în afara terenului şi este foarte distractiv oricând ne întâlnim. Acestea sunt principalele motive pentru care deja avem atât de mult succes", a declarat Solovieva.

Pentru acest succes, Raluca-Ioana Olaru şi Valeria Solovieva au obţinut un cec de 9.274 de euro şi 280 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici