Peste 40 de persoane au interdicţie pe stadion la partida FCM Târgu Mureş-Rapid Bucureşti

Peste 40 de persoane au interdicţie pe stadion la meciul dintre FCM Târgu Mureş şi Rapid Bucureşti, care va avea loc luni seară, începând cu ora 19.00, pe stadionul Trans-Sil din Târgu Mureş, potrivit unui comunicat de presă remis luni de reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş.

277 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de persoane au interdicţie pe stadion la partida FCM Târgu Mureş-Rapid Bucureşti

Peste 40 de persoane au interdicţie pe stadion la partida FCM Târgu Mureş-Rapid Bucureşti (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, luni, cu prilejul partidei de fotbal dintre echipele FCM Târgu Mureş-Rapid Bucureşti, peste 120 de jandarmi aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş vor asigura ordinea publică în zona apropiată şi imediată a stadionului municipal din Târgu-Mureş. Meciul este considerat a fi cu grad de risc mediu.

La această partidă, un număr de 38 de suporteri ai echipei Rapid Bucureşti şi 3 suporteri FCM Târgu Mureş au interdicţie de a participa, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.

"În cazul identificării lor în incinta arenei sportive, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadă de la 1 la 2 ani, care se adaugă la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura", se arată în comunicatul de presă.

Meciul de luni seară este primul susţinut de jucătorii FCM Târgu Mureş sub conducerea lui Maurizio Trombetta. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul clubului, noul tehnician a condus deja primul antrenament al echipei, ajutat de secundul Alessandro Zaninelli, fost portar în prima ligă italiană în anii '80, cu care a colaborat şi pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj. Staful tehnic va fi completat de preparatorul fizic Michele Bon, care a mai activat în România la Unirea Urziceni şi Steaua Bucureşti.

Pentru partida cu Rapid, Maurizio Trombetta nu va putea conta pe Celsinho şi Florin Dan, ambii suspendaţi, şi pe accidentaţii Cavalli, Ghionea, Astafei şi Vasilache, ultimul urmând să se opereze luni la o clinică din Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici