Peste 600 de participanţi au luat startul la ProSport Midnight Run - GALERIE FOTO

Peste 600 de participanţi au luat startul, sâmbătă seară, la cursa Midnight Run, cel mai mare eveniment de running nocturn din România organizat pe pasajul Basarab de Prosport în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti şi cu Direcţia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucureşti.

471 afișări
Imaginea articolului Peste 600 de participanţi au luat startul la ProSport Midnight Run - GALERIE FOTO

Peste 600 de participanţi au luat startul la ProSport Midnight Run (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Alina Dumitru, medaliată cu argint la Olimpiada de la Londra, a dat startul evenimentului ProSport.

La eveniment au mai participat nume sonore din sportul românesc, precum Otilia Bădescu şi Virgil Stănescu.

Câştigătorii cross-ului au fost Ioan Zaizan (5.6 km) cu timpul de 17 minute şi 4 secunde şi Daniel Betej (10 km) cu timpul de 32 de minute şi 11 secunde.


Traseul participanţilor a fost următorul: parcare Carrefour Orhideea – Banu Manta – Cotroceni – întoarcere în parcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici