Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la Rapid - Legia. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc

Jandarmeria Capitalei a anunţat că peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul dintre FC Rapid şi Legia Varşovia, programat joi, de la ora 22.05, şi care contează pentru etap a III-a a grupei C din Liga Europa.

82 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la Rapid - Legia. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la Rapid - Legia. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Jandarmeria a anunţat că meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Spectatorii vor putea intra pe stadion începând cu ora 20.00. Casele de bilete din zonele Bulevardul. Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu vor fi deschise până la ora meciului, iar cea din Bulevardul Basarabia până la ora 19.30.

FC Rapid întâlneşte, joi, de la ora 22.05, formaţia Legia Varşovia, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei C a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici