Petre Grigoraş: În partida cu Oţelul, aş da meci câştigat ambelor echipe

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, miercuri, că are emoţii înaintea partidei de vineri, din deplasare, cu fosta sa formaţie, Oţelul Galaţi, şi că şi-ar dori ca ambele echipe să câştige.

18 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: În partida cu Oţelul, aş da meci câştigat ambelor echipe

Petre Grigoraş: În partida cu Oţelul, aş da meci câştigat ambelor echipe (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu pot să ascund faptul că am emoţii înaintea meciului de vineri, de la Galaţi, cu Oţelul. Niciodată nu voi putea uita perioada pe care am petrecut-o ca antrenor acolo. Am amintiri frumoase de la Galaţi, unde m-am înţeles foarte bine cu toată lumea, cu jucătorii, cu oamenii din club şi, nu în ultimul rând, cu suporterii. Dacă ar fi după mine, în partida cu Oţelul, aş da meci câştigat ambelor echipe. Dar acest lucru nu se poate", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că nu are nicio revanşă de luat la Galaţi şi că îşi doreşte toate cele trei puncte puse în joc.

"Eu sunt acum antrenorul Politehnicii Iaşi şi mi se pare normal să-mi doresc un rezultat bun la Galaţi. Cu tot respectul pe care îl am faţă de fanii Oţelului, mergem la Galaţi să luăm toate cele trei puncte, deoarece avem o serie de meciuri foare grele. Personal, nu am nicio revanşă de luat şi nu cred că am ceva de demonstrat cuiva. Mergem să jucăm şi să obţinem un rezultat bun".

Partida Oţelul Galaţi - Politehnca Iaşi, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici