Petre Grigoraş nu merge cu echipa Poli Iaşi la Bucureşti, pentru partida cu Steaua

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că nu va face deplasarea împreună cu formaţia sa la Bucureşti, pentru partida cu Steaua Bucureşti, din cauza unor probleme medicale.

32 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş nu merge cu echipa Poli Iaşi la Bucureşti, pentru partida cu Steaua

Petre Grigoraş nu merge cu echipa Poli Iaşi la Bucureşti, pentru partida cu Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Medicul mi-a recomandat să mă odihnesc câteva zile, astfel că după antrenamentul de ieri (n.r. - sâmbătă), am plecat acasă, la Dărămăneşti, şi nu voi merge cu echipa la Bucureşti. După partida cu Steaua voi lua o decizie în privinţa continuării colaborării cu Poli Iaşi. Eu îmi doresc foarte mult ca Iaşul să scape de la retrogradare şi sunt dispus să fac orice pentru asta", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai adăugat că pentru partida de luni, din deplasare, cu Steaua Bucureşti, nu poate conta pe şase jucători: "Nu mai puţin de şase jucători sunt indisponibili pentru partida cu Steaua. Este vorba despre jucătorii cu accidentări mai vechi, Ciprian Milea, Cristi Constantin şi Adrian Cuciula. Acestora li se adaugă Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş, care sunt împrumutaţi de la Steaua şi care nu au drept de joc împotriva echipei din «Ghencea» şi Bogdan Străuţ, care a luat un cartonaş galben în partida cu CFR Cluj, şi este suspendat pentru meciul cu Steaua".

Antrenorul Petre Grigoraş nu a făcut deplasarea cu echipa nici la Craiova, tot din cauza unor probleme medicale, acelaşi fiind motivul şi pentru absenţele de la conferinţele de presă de după înfrângerile de pe teren propriu cu FC Vaslui şi CFR Cluj.

Formaţia Poli Iaşi a plecat duminică dimineaţă spre Bucureşti, cu autocarul, pentru partida de luni, cu Steaua Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici