Petre Grigoraş: O schimbare la echipă ar putea fi benefică

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că nu se teme de o eventuală demitere, considerând că un şoc la gruparea ieşeană ar fi benefic.

17 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: O schimbare la echipă ar putea fi benefică

Petre Grigoraş: O schimbare la echipă ar putea fi benefică (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Eu nu mă cramponez de funcţia de antrenor la Poli Iaşi. Dacă se va considera că schimbarea antrenorului va aduce o altă motivare pentru jucători, atunci eu sunt de acord să mă dau la o parte. Poate că o schimbare la echipă ar fi benefică. Sincer, eu mă gândesc acum doar ce trebuie să fac pentru a salva Iaşul de la retrogradare. Nu îmi dau demisia deoarece atunci când am venit la Iaşi nu a fost o decizie unilaterală a mea. Urmează să aibă loc o analiză a evoluţiilor echipei în ultima perioadă şi atunci se va lua o decizie", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor s-a arătat deranjat de modul în care au evoluat elevii săi în ultimele partide.

"Nu ştiu câţi s-ar fi aşteptat să batem pe CFR Cluj, una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern. Însă, câteodată, este important şi cum pierzi. Mă deranjează că, în ciuda discuţiilor repetate purtate cu jucătorii, aceştia nu au dat dovadă de determinare. Refuz să cred că ar complota împotriva mea".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici