Petrescu: N-avem bani pentru Nicoliţă sau Tănase

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei amicale cu Petrolul Ploieşti, încheiată la egalitate, scor 2-2 (1-0), că echipa sa nu dispune de bani pentru transferurile fotbaliştilor Bănel Nicoliţă, de la Steaua, şi Cristian Tănase, de la FC Argeş.

13 afișări
Imaginea articolului Petrescu: N-avem bani pentru Nicoliţă sau Tănase

Antrenorul Dan Petrescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Va fi greu să obţinem rezultatele de anul trecut, mai ales dacă nu ne întărim. Avem nevoie de încă patru jucători în toate compartimentele, pentru că ne aşteaptă un sezon lung. În condiţiile actualei crize, este greu de scos bani, iar jucătorii pe care îi dorim noi sunt importanţi şi pentru alte echipe. N-avem bani pentru Nicoliţă sau Tănase, îi putem lua doar împrumut, însă, ce s-a putut cu Bălan şi Varga, care veneau din liga a doua, nu cred că e valabil pentru echipe de prima ligă", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că rezultatul din partida cu Petrolul Ploieşti nu-l mulţumeşte, chiar dacă echipa sa putea să mai înscrie două-trei goluri în prima repriză a meciului cu Petrolul. "Noi tot timpul vrem să câştigăm, mai ales acum, când avem o presiune mai mare. Rezultatul nu ne mulţumeşte, ţinând cont că am jucat cu o divizionară B, însă nu trebuie să uităm că venim după un cantonament lung, de două săptămâni. Cele două antrenamente de ieri, care au fost solicitante, unele greşeli individuale şi apariţia unor jucători noi - cum ar fi Stan şi Matei -, au condus la un scor egal. Cred că în prima repriză puteam să mai înscriem de două-trei ori, dar poate e mai bine că nu am câştigat. Şi anul trecut, în al doilea meci amical, am pierdut la Elche cu 4-1 şi ne-a prins bine", a menţionat antrenorul.

Fostul internaţional a afirmat că obiectivul său principal este acela ca echipa să reziste din punct de vedere fizic până în luna decembrie. "Vom mai avea două săptămâni de pregătire în Scoţia, unde cred că ne vom încărca şi mai mult bateriile. Obiectivul nostru este să rezistăm fizic până în decembrie, pentru că vom juca foarte mult. În Scoţia, vom juca cu o divizionară secundă din Anglia şi cu alte trei echipe scoţiene, printre ele fiind Celtic, şi ne vom pregăti pe terenuri excelente, ceea ce contează pentru noi. Sper să venim căliţi de acolo", a precizat tehnicianul Unirii Urziceni.

Petrescu a mai spus că este de acord ca elevii săi să meargă în cluburi în zilele libere, cu condiţia să nu întreacă măsura.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici