Petrescu: Plec din motive personale, nu m-am certat cu nimeni

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a considerat, din motive personale, că este mai bine să plece de la Unirea Urziceni, subliniind că nu are nimic de reproşat niciunui oficial, jucător sau angajat de la gruparea ialomiţeană.

27 afișări
Imaginea articolului Petrescu: Plec din motive personale, nu m-am certat cu nimeni

Petrescu: Am luat decizia de a pleca din motive personale, nu m-am certat cu nimeni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Într-o zi poate mă voi întoarce, dacă voi fi dorit. Am considerat, din motive personale, că e mai bine să ne despărţim. Cred că această despărţire merită să fie una normală. Nu am ce să reproşez nimic, nimănui, au fost şi momente mai grele, pe care le-am trecut cu bine. Am avut şi şansa de a avea linişte, iar acest lucru m-a ajutat să creez un grup fantastic, cu care am avut rezultate", a declarat Petrescu.

"Nu s-a pierdut ceva important, jucătorii nu au plecat, iar dacă jucătorii rămân, Unirea se va bate la câştigarea campionatului. Sper să primesc şi eu o medalie la finalul sezonului. Nu am ce să le reproşez, ei sunt extraordinari, trebuie să rămână la fel. A fost o decizie grea, dar personală pe care nu aş vrea să o discut prea mult, o ţin pentru mine şi pentru familia mea. În cariera de antrenor, două echipe mi-au rămas în inimă, Unirea şi Sportul, unde m-am format ca antrenor", a mai spus Dan Petrescu.

Tehnicianul a adăugat că nu este interesat să antreneze altă echipă din România.

"Când s-a aflat că am încheiat contractul, am primit telefoane de la mai multe cluburi. Decizia pe care o voi lua, se va dovedi doar în timp dacă a fost bună. Nu mă interesează nicio echipă din România, dacă aş fi rămas în România, aş fi rămas aici".

Directorul general al clubului Unirea Urziceni, Felix Grigore, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu gruparea ialomiţeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici