Petrolul ar putea juca împotriva echipei Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Europa

Formaţia Petrolul Ploieşti ar putea întâlni echipa cehă Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Europa, fază în care va participa dacă va trece în turul doi de albanezii de la Flamurtari, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

152 afișări
Imaginea articolului Petrolul ar putea juca împotriva echipei Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Europa

Petrolul ar putea juca împotriva echipei Viktoria Plzen în turul trei preliminar al Ligii Europa (Imagine: Shutterstock)

Petrolul ar urma să joace primul meci pe teren propriu la 31 iulie, iar returul în 7 august.

Viktoria Plzen este vicecampioana Cehiei şi finalistă a Cupei, fiind învinsă în ultimul act de Sparta Praga, după executarea loviturilor de departajare.

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa albaneză Flamurtari, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc în 24 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici