Petrolul şi Rapid, sancţionate de Comisia de Disciplină cu 15.000, respectiv 10.000 de lei

Cluburile Petrolul Ploieşti şi Rapid au fost sancţionate de Comisia de Disciplină a LPF cu penalităţi financiare de 15.000, respectiv 10.000 de lei pentru incidentele provocate de proprii suporteri la meciul direct de sâmbătă, prin aprinderea de torţe şi fumigene în incinta arenei sportive.

196 afișări
Imaginea articolului Petrolul şi Rapid, sancţionate de Comisia de Disciplină cu 15.000, respectiv 10.000 de lei

Petrolul şi Rapid, sancţionate de Comisia de Disciplină cu 15.000, respectiv 10.000 de lei (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"FC Petrolul vs. FC Rapid - incidente spectatori - În baza art.83.2, lit.b, teza a II-a, coroborat cu art.82.1. şi art.43.4, lit.b, d şi e se sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu o penalitate de 15.000 lei; În baza art.82.2., coroborat cu art.83.2, lit. b se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate de 10.000 lei", se menţionează într-un comunicat publicat, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

Preşedintele executiv al FC Braşov, Ioan Stamatopol, a fost suspendat pentru două luni şi a primit o penalitate financiară de 14.000 lei pentru injurii la adresa arbitrului Istvan Kovacs la finalul partidei de pe teren propriu cu Astra Ploieşti.

Eliminaţi în partidele din cadrul etapei a V-a a Ligii I, jucătorii Bruno Madeira (FC Braşov), Vasile Olariu (FC Braşov), Gheorghe Vasile (Universitatea Cluj), Alexis dos Santos (Universitatea Cluj), Alin Toşca (Viitorul Constanţa) şi Ionuţ Larie (Viitorul Constanţa) au fost sancţionaţi fiecare cu o etapă de suspendare şi penalitate financiară de 740 lei.

De asemenea, Comisia de Disciplina a LPF l-a sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate financiară de 360 de lei pe antrenorul secund al echipei Universitatea Cluj, Marius Popescu, pentru ieşirea din spaţiul tehnic şi proteste la adresa arbitrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici