Pintilii a semnat un contract pe trei ani cu Al Hilal

Mijlocaşul Mihai Pintilii a semnat, sâmbătă, un contract pe trei ani cu gruparea Al Hilal, la care antrenor este Laurenţiu Reghecampf, a anunţat clubul saudit, pe site-ul oficial.

107 afișări
Imaginea articolului Pintilii a semnat un contract pe trei ani cu Al Hilal

Mihai Pintilii (Imagine: Laureniu Mich/Mediafax Foto)

"Conducerea Al Hilal a semnat astăzi, sâmbătă, un acord cu internaţionalul român Mihai Pintilii, mijlocaşul Stelei Bucureşti venind la Al Hilal cu un contract pe trei ani, după finalizarea procedurilor de transfer cu clubul român", se arată pe site-ul grupării Al Hilal.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, declarase, joi, la revenirea echipei naţionale din stagiul de pregătire din Elveţia, că gruparea campioană a ajuns la un acord cu Al Hilal, pentru transferul lui Mihai Pintilii.

În vârstă de 29 de ani, Mihai Pintilii a fost transferat în 2012 de Steaua de la Pandurii Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici