Piţurcă după ce Burleanu a spus despre el că a vrut să vadă cât e de iubit: E o prostie şi o răutate

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat deranjat de afirmaţia preşedintelui Răzvan Burleanu, care declarase că tehnicianul a anunţat că va pleca la Al Ittihad doar pentru a vedea cât este de iubit la FRF, precizând că este "o prostie şi o răutate" din partea şefului federaţiei.

168 afișări
Imaginea articolului Piţurcă după ce Burleanu a spus despre el că a vrut să vadă cât e de iubit: E o prostie şi o răutate

Piţurcă după ce Burleanu a spus despre el că a vrut să vadă cât e de iubit: E o prostie şi o răutate (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Asta este o prostie şi o răutate, i-am şi spus-o preşedintelui. Probabil că era deranjat că am spus eu că nu sunt susţinut, dar îi mai trebuie câţiva ani pentru a căpăta experienţă. Eu nu am vrut să răspund, fiindcă nu am vrut să creez polemici înaintea unor jocuri atât de importante. Nu am nevoie să fiu iubit de nimeni", a spus Piţurcă.

Întrebat la 22 septembrie ce simte, dacă pleacă sau nu Piţurcă, Burleanu a răspuns că nu ştie ce va face selecţionerul în viitor, precizând că la momentul ofertei de la Al Ittihad acesta nu a dorit să părăsească echipa naţională.

"Este foarte greu să spui ceea ce simţi, probabil că singurul care poate răspunde la această întrebare este Victor Piţurcă, dacă vrea să plece peste o lună sau nu vrea să plece. Fiindcă episodul care abia s-a încheiat, vă asigur că Victor Piţurcă nu a vrut să plece. Poate a fost mai mult decât un foc de paie, poate a vrut să vadă cât de iubit este, a vrut să vadă FRF cum reacţionează, cum se comportă. Pentru că până la urmă dacă domnul Victor Piţurcă voia să plece, o putea face. Acelaşi lucru pe care îl poate face orice angajat din România, care vrea să plece de la locul de muncă", spunea Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Victor Piţurcă a afirmat că întâlnirea programată cu Răzvan Burleanu în cursul săptămânii trecute nu a mai avut loc, deoarece preşedintele FRF a uitat, probabil, de ea. "Am avut o discuţie cu preşedintele federaţiei, urma să ne întâlnim săptămâna trecută, dar probabil că a uitat să ne mai vedem. Şi aşa nu are mare importanţă, dar dânsul m-a abordat şi trebuia să ne vedem săptămâna trecută. Relaţia e la fel, toţi îşi văd de treaba lor, eu am treaba mea, mă ocup de echipa naţională, preşedintele de treburile administrative şi financiare", a completat Piţurcă.

Întrebat ce părere are despre declaraţiile lui Dumitru Dragomir, potrivit cărora nu a avut nicio ofertă de la Al Ittihad, Piţurcă a răspuns. "Altă întrebare. Nu găsiţi alte personaje cu care să mai conversaţi, cu care să mai dialogaţi? Aceleaşi personaje vechi cu declaraţii răsuflate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici