Piţurcă: Nu voi mai vorbi niciodată cu Dragomir

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai vorbi niciodată cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, după ce şeful ligii l-a criticat pe tehnician ori de câte ori a avut ocazia în ultima perioadă.

202 afișări
Imaginea articolului Piţurcă: Nu voi mai vorbi niciodată cu Dragomir

Piţurcă: Nu voi mai vorbi niciodată cu Dragomir (Imagine: Bogdan Iordache / MediafaxFoto)

"Relaţia cu Dragomir nu s-a stricat deloc, te rog să mă crezi. Eu în viaţa mea nu mai vorbesc cu acest om. Cu Gigi nu mai vorbeam de un an şi jumătate, de nu ştiu cât timp. Acum a venit şi nu am putut să-l refuz şi să nu-i întind mâna, dar cu Dragomir niciodată nu voi mai vorbi, cu toate glumele lui. De ce? Eu nu am înţeles reacţia lui, dar nu doar reacţia lui, ci şi răutatea lui, când era la Realitatea TV. L-aţi văzut într-un costum din acela de comunist din o mie nouă sute şapte sute şi era roşu la faţă. Păi, de unde atâta răutate, pentru ce? Are şi costume drăguţe, dar ăla era urât. Ştiţi de ce era urât? Pentru că era roşu la faţă. Eu când l-am văzut, am râs. Cu ce l-am jignit? Lasă că făceam glume din astea cu el. Păi, la cât m-a jignit el pe mine, total nefondat?! Pe cuvânt că era costumul urât", a spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a afirmat că Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai puternici şi periculoşi oameni din România. "S-a luat de munca mea, de familia mea. Nu am fost prieteni, am fost amici. Dragomir e cel mai puternic om din România, e foarte periculos. El când şi-a pus în gând ceva, el realizează. Voi nu îl ştiţi pe Dragomir", a completat Piţurcă.

Selecţionerul a precizat că nu înţelege strategia lui Dumitru Dragomir în cazul lui Lucian Sânmărtean pe care l-a lăudat tot timpul. "Declaraţiile lui Dragomir sunt total nefondate. Nu ştiu de ce are această strategie. După multe discuţii cu prieteni comuni, asta e singura problemă, că nu a fost convocat Sânmărtean la echipa naţională. Sânmărtean, după cinci-şase luni, a fost făcut cel mai bun jucător după Hagi din toate timpurile. Aşa l-a prezentat domnul Dragomir. Îmi pare rău de băiat, că băiatul nu are niciun fel de problemă şi eu dacă aş fi avut nevoie de Sânmărtean şi ar fi avut o anumită vârstă, l-aş fi chemat", a adăugat Piţurcă.

Victor Piţurcă i-a întrebat pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă ce face Dumitru Dragomir pentru salariul lunar de 15.000 de euro pe care îl încasează de la LPF. "El se hrăneşte din tot ceea ce spune. În fiecare marţi aveţi conferinţă de presă cu domnul Dragomir? Întrebaţi-l lucruri serioase, fraţilor. Întrebaţi-l de fotbalul românesc, ce face el în sensul ăsta. De unde primeşte 15.000 de euro şi ce face pentru aceşti 15.000 de euro, pentru că eu v-am explicat salariul meu. Banii pe care i-am luat au fost rezultaţi din munca mea. Întrebaţi-l pe domnul Dragomir de ce echipele sucombează, de ce financiar sunt la pământ. Ştiţi care a fost răspunsul lui, echipele să se ducă să se înscrie în Bulgaria. Despre aceste lucruri trebuie întrebat Dragomir, nu cancan-urile despre care îl întrebaţi, costă jucătorul cutare 50 de milioane, costă jucătorul cutare 300 de milioane, preşedintele ăla, ce băiat deştept e, «Coţofârloaia din vale» şi «mă doare-n pălărie»", a explicat Piţurcă.

Oficialul FRF consideră că a relizat o performanţă pierzând doar 17 dintre cele 82 de meciuri pe care le-a antrenat la echipa naţională. "Ştiţi că mi s-au adus acuze de-a lungul timpului. Acum un an i-am adus pe Chiricheş şi Pintilii şi mi s-au adus acuze că aduc jucători la echipa naţională pe prietenii cu preşedinţii, că am afaceri cu preşedintele gorjenilor şi de aceea i-am adus. Fraţilor, ştiţi câte meciuri am eu în momentul de faţă la echipa naţională? Am 82 de meciuri şi am doar 17 meciuri pierdute. Vă rog să mă credeţi, dar e o performanţă, iar eu nu aduc jucători la echipa naţională din interes. Că dacă îi aduceam din interes, venea Dragomir la mine şi îmi spunea să îl iau pe cutare, că era amic cu mine, ne întâlneam şi vorbeam. Dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, vai de capul meu, ce era la gura lui... În sensul ăsta sunt zbir, nu a îndrăznit nimeni să îmi propună acest lucru. Dacă ai interese personale, este imposibil să obţii rezultate", a precizat Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici