Pleşan n-a făcut deplasarea la Vaslui

Mijlocaşul stelist Mihăiţă Pleşan, accidentat în meciul amical cu AS Roma, nu a făcut deplasarea la Vaslui, unde Steaua va juca, miercuri, primul meci oficial al noului sezon, în Liga I.

16 afișări
Imaginea articolului Pleşan n-a făcut deplasarea la Vaslui

Pleşan n-a făcut deplasarea la Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Pleşan a suferit o contuzie în zona unde a fost operat în urmă cu un an, resimţind dureri puternice, medicii luând decizia ca acesta să nu rişte. În schimb, fundaşul polonez Pawel Golanski, care a acuzat şi el probleme medicale după meciul cu AS Roma, având o tăietură la gleznă, a făcut deplasarea în Moldova.

În afara lui Pleşan, au mai fost lăsaţi în afara lotului portarul Cornel Cernea, fundaşul Ionuţ Rada şi mijlocaşul Florin Lovin.

Delegaţia FC Steaua a plecat, marţi, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu destinaţia Iaşi, unde jucătorii vor efectua şi un antrenament în cursul după-amiezii.

După ce se vor antrena la Iaşi, jucătorii lui Marius Lăcătuş se vor îndrepta spre Vaslui, unde se vor caza la Hotelul Europa.

Steaua va debuta în noul sezon miercuri, în deplasare, în compania echipei FC Vaslui, de la ora 20.30. Meciul a fost reprogramat deoarece FC Vaslui a evoluat, sâmbătă, în Cupa UEFA Intertoto, iar Steaua a disputat un meci amical în compania vicecampioaniei Italiei, AS Roma, ocazie cu care şi-a prezentat lotul pentru noul sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici