Pliskova despre Halep: Aleargă foarte bine, nu renunţă la niciun punct şi îţi dă totul înapoi

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova a declarat, sâmbătă, după ce a pierdut finala de la Dubai în faţa Simonei Halep, că nu ar fi crezut în victorie nici dacă ar fi câştigat setul al doilea, deoarece sportiva română aleargă foarte bine, nu renunţă la niciun punct şi returnează toate mingile.

566 afișări
Imaginea articolului Pliskova despre Halep: Aleargă foarte bine, nu renunţă la niciun punct şi îţi dă totul înapoi

Pliskova despre Halep: Aleargă foarte bine, nu renunţă la niciun punct şi îţi dă totul înapoi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am încercat să întorc scorul, dar şi dacă aş fi câştigat al doilea set nu ştiu dacă aş fi putut să mă impun în acest meci. Ar fi fost greu deoarece ea nu renunţă la niciun punct. Aleargă foarte, foarte bine şi este greu să-i dai o minge decisivă. Ea îţi dă totul înapoi. Am pierdut, aşa că nu sunt fericită acum, dar sunt mulţumită de această săptămână, de ultimele două sau trei săptămâni. Am avut multe meciuri aici şi am învins mari jucătoare. Nu sunt dezamăgită", a declarat Pliskova după finala de la Dubai, potrivit site-ului oficial al WTA.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat al zecelea trofeu din carieră, al doilea de categorie Premier 5, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, în finala turneului de la Dubai.

Halep s-a impus după o oră şi 46 de minute şi, în urma acestui succes, românca revine pe locul 3 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici