Poli Iaşi are şase jucători indisponibili pentru meciul cu Gloria Bistriţa

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că pentru partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa, are şase jucători indisponibili.

18 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi are şase jucători indisponibili pentru meciul cu Gloria Bistriţa

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Avem din nou probleme de efectiv. După jocul de la Braşov am pierdut trei jucători. E vorba de Andrej Pecnik şi Cristi Constantin, care s-au accidentat şi au şanse foarte mici de a juca sâmbătă cu Gloria Bistriţa, plus Cristian Munteanu, care a luat cartonaş galben şi este suspendat. Staff-ul nostru medical face eforturi pentru a-l recupera măcar pe Constantin, dar jucătorul nu a făcut niciun antrenament în această săptămână, având probleme mai vechi în zona inghinală. În plus, Milea este operat şi nu poate să mai joace până la finalul anului. Vali Negru, deşi se simte mai bine, nu a făcut antrenamente de aproape cinci săptămâni, iar la seviciile lui Bersnjak am renunţat", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că în ciuda acestor absenţe trebuie neapărat să câştige partida cu Gloria Bistriţa: "Pentru meciul cu Gloria Bistriţa voi putea conta pe Cristi Bratu, Ignatov şi Adrian Ilie, care au stat etapa trecută din cauza suspendărilor. Deşi ne lipsesc mai mulţi jucători, trebuie să învingem Bistriţa, orice alt rezultat fiind un eşec pentru noi".

Echipa Poli Iaşi întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici