Poli Iaşi - FC Voluntari, din prima etapă a play-out-ului, se joacă duminică, de la ora 17.30

Poli Iaşi primeşte vizita celor de la FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului din Liga I Betano. Partida se joacă duminică, de la ora 17:30.

74 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - FC Voluntari, din prima etapă a play-out-ului, se joacă duminică, de la ora 17.30

Poli Iaşi - FC Voluntari, din prima etapă a play-out-ului, se joacă duminică, de la ora 17:30

După ce ieşenii au sperat până în ultima etapă a sezonului regular la o clasare în primele şase, elevii lui Flavius Stoican au ajuns în cele din urmă în play-out, iar în prima etapă vor da piept cu FC Voluntari, o formaţie care se zbate în subsolul clasamentului.

La conferinţa de presă premergătoare jocului de duminică, Stoican a anunţat că noul obiectiv al Iaşiului este obţinerea locului şapte, primul din play-out, urmând să se lupte cu formaţii precum Dinamo, Gaz Metan Mediaş sau FC Botoşani.

"Începe un nou campionat pentru noi. Ne-am dorit mai mult decât oricând să intrăm în play-off. Noi am ridicat ştacheta anul trecut, anul acesta am vrut să fim peste ce a dorit clubul, dar nu s-a putut. Trebuie să fim realişti, să fim conştienţi că în sezonul trecut ne-am autodepăşit. Am încercat acest lucru şi anul acesta, dar nu am reuşit. Dar jucătorii au încercat până în ultima etapă. Primele şase echipe care sunt în play-off merită să fie acolo. Au bugete, au infrastructură, au linişte. La noi, condiţiile trebuie îmbunătăţite", a declarat antrenorul echipei moldave.

De partea cealaltă, FC Voluntari este pe locul 13 în campionat, penultimul, cu 11 puncte, la o lungime de locul care duce la baraj, ocupat de Călăraşi. Ilfovenii au încheiat nesperat de bine sezonul regular, obţinând cinci puncte din duelurile cu Dunărea (0-0), Concordia Chiajna (3-1) şi FCSB (2-2).

"E un meci foarte important pentru noi. Venim după un meci cu Steaua, unde am jucat bine şi am făcut un punct. Băieţii au avut determinare, atenţie şi suntem pregătiţi pentru acest meci. Trebuie să jucăm cu inteligenţă, răbdare şi să dăm totul pe teren. Fiecare punct este foarte important pentru salvarea de la retrogradare", a spus Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC Voluntari.

În sezonul regular, Poli Iaşi s-a impus la Voluntari, scor 3-2, dar a obţinut doar remiză în Copou, 2-2.

Echipele probabile

Poli Iaşi (4-2-3-1): Mino - Bosoi, Frăsinescu, Gardoş, Panţâru - Cioinac, Mihăescu - Platini, P. Petre, Burlacu - Garros
FC Voluntari (4-2-3-1): Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, A. Vlad - Căpăţână, Signorelli - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - A. Tudorie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici