Poliţia a identificat patru persoane implicate în incidentele de la Dinamo - Slovan Liberec

Patru persoane au fost identificate de Poliţie ca fiind implicate în incidentele ce au avut loc, joi seară, pe stadionul Dinamo, la meciul cu Slovan Liberec, alţi huligani urmând să fie identificaţi după vizionarea casetelor cu înregistrări.

27 afișări
Imaginea articolului Poliţia a identificat patru persoane implicate în incidentele de la Dinamo - Slovan Liberec

Poliţia a identificat patru persoane implicate în incidentele de la Dinamo - Slovan Liberec (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, unei persoane i s-a întocmit dosar penal pentru deţinere de material pirotehnic, altor două li s-au impus interdicţii de a mai intra pe stadion, iar cea de a patra a fost prinsă în timp ce arunca cu pietre din stradă.

Cele două persoane cărora li s-a impus interdicţii fac parte din grupul care a distrus gardul de pe stadionul Dinamo. Una are interdicţie pentru 6 luni, iar cea de a doua pentru 2 ani.

Poliţia aşteaptă ca FC Dinamo să comunice ce prejudiciu i-a fost adus ca urmare a incidentelor de joi seară, iar în funcţie de aceasta suporterii agresori vor putea fi învinuiţi şi pentru distrugere.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec, de joi seară, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, a fost întrerupt în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici