Popa, Cârţu şi Rada, suspendaţi de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal i-a suspendat, marţi, pe antrenorii Ionuţ Popa, Sorin Cârţu şi Marian Rada pentru trei, două, respectiv o etapă, în urma incidentelor în care au fost implicaţi în cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I şi a declaraţiilor făcute în presă.

9 afișări
Imaginea articolului Popa, Cârţu şi Rada, suspendaţi de Comisia de Disciplină

Tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa (Imagine: Mediafax Foto)

Tehnicianul formaţiei Poli Iaşi, Ionuţ Popa a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi 5.000 de lei penalitate financiară pentru bruscarea jucătorului echipei Unirea Urziceni, Bogdan Mara. Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Sorin Cârţu, a primit două etape de suspendare şi 3.000 de lei penalitate financiară după ce a fost trimis în tribună de arbitru la meciul cu Steaua.

De asemenea, antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate financiară de 3.000 de lei pentru declaraţiile la adresa activităţii Comisiei de Disciplină a FRF în urma judecării cazului "bricheta". Comisia de Disciplină a fost sesizată de FRF în cazul afirmaţiilor lui Marian Rada. În aceste condiţii, echipele Rapid şi Poli Iaşi vor fi conduse de pe bancă de antrenorii secunzi la meciul direct, programat, miercuri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Tot marţi, jucătorul echipei Steaua, Valentin Badea, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi 2.500 penalitate financiară pe baza înregistrărilor video. Atacantul stelist l-a lovit cu cotul pe jucătorul formaţiei Dacia Mioveni, Andrei Neagoe, dar nu a fost sancţionat de arbitru în timpul meciului.

Alte sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină: jucătorii Alin Savu (Universitatea Cluj), Milan Jovanovici (Universitatea Cluj), Sergiu Costin (Oţelul Galaţi) - toţi o etapă şi 600 de lei penalitate financiară, Claudiu Răducanu (Universitatea Cluj) şi Costin Lazăr - ambii cu o etapă şi 3.000 de lei penalitate financiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici