Popa: Cred că este trădare, o lucrătură

Antrenorul Ionuţ Popa a declarat, sâmbătă, că, în opinia sa, este vorba despre "o trădare", "o lucrătură" după ce partida Poli Iaşi - Farul Constanţa, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, nu s-a disputat din cauza instalaţiei de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu", care nu a funcţionat.

31 afișări
Imaginea articolului Popa: Cred că este trădare, o lucrătură

Popa: Cred că este trădare, o lucrătură (Imagine: Mediafax Foto)

"Ce pot să mai spun acum? Sunt supărat. Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva. La meciul cu Steaua s-a mai întâmplat o dată acest lucru şi nu ştiu de ce nu s-au luat măsuri. Eu cred că este trădare. Este o lucrătură. De când sunt eu la Iaşi, aici este o duşmănie politică. Dacă vreţi să vă spun, înainte de alegeri, au fost unii care mi-au transmis că îmi dau mulţi bani dacă mă întorc împotriva primarului", a spus Popa.

Tehnicianul grupării ieşene a menţionat că nu mai doreşte pe nimeni în jurul echipei şi doreşte ca tot staful să fie lăsat în pace. "Moralul jucătorilor este la pământ. La meciul cu Vasluiul am jucat fără suporteri, acum nu am avut nocturnă şi toate se sparg în capul lui Popa. Urmează să strângem rândurile şi tot ce vreau acum este să fim lăsaţi în pace. Vreau să fiu singur. Nu mai vreau pe nimeni în jurul meu sau în jurul echipei. Nu vrem prime, nu vrem contracte, ci doar să fim lăsaţi în pace. Dacă vor să scape de mine, să îmi dea hârtie şi plec", a mai spus Ionuţ Popa.

Arbitrul Istavan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici