Popa l-a recomandat pe Bodrea pentru funcţia de antrenor

Fostul tehnician al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, marţi seară, că i-a propus preşedintelui clubului, Sorin Boca, să-l aducă în funcţia de antrenor principal pe Marian Bondrea.

17 afișări
Imaginea articolului Popa l-a recomandat pe Bodrea pentru funcţia de antrenor

Popa l-a recomandat pe Bodrea pentru funcţia de antrenor (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Am discutat cu domnul Boca şi i l-am recomandat pe Marian Bondrea pentru că îi cunosc foarte bine valoarea. Eu am fost coleg cu Marian la obţinerea licenţei Pro şi am făcut împreună cursul practic la Parma. Eu cred că Marian Bondrea este între primii şase antrenori din ţară. Decizia o vor lua până la urmă cei de la Poli Iaşi, dar eu cred că echipa poate fi salvată doar de un antrenor cu experienţă, un antrenor chibzuit şi care să liniştească situaţia de acum", a spus Ionuţ Popa.

Popa: Nu mai pot da înapoi

"Eu am luat o decizie, pe care am comunicat-o conducerii clubului şi nu mai pot da înapoi. Chiar dacă s-ar achita mâine toţi banii către jucători, eu nu mă mai întorc la Poli Iaşi. Cred că am greşit în vară că nu am plecat. Asta e. Sincer, îmi pare rău că mă despart de această echipă deoarece am muncit mult la Iaşi şi am trăit multe momente plăcute cu jucătorii. Dacă lucrurile vor fi tratate aşa cum trebuie, Poli Iaşi va scăpa de la retrogradare", crede Ionuţ Popa.

Citeşte şi:

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Boca: Până la sfârşitul săptămânii vom numi un nou antrenor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici