Popescu: „Dacă aş fi la Steaua, aş comanda eu, nu Gigi!“

Fostul internaţional român, Gică Popescu, a declarat pentru Evenimnetul Zilei că nu ar putea niciodată să lucreze cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

16 afișări
Imaginea articolului Popescu: „Dacă aş fi la Steaua, aş comanda eu, nu Gigi!“

Popescu: „Dacă aş fi la Steaua, aş comanda eu, nu Gigi!“ (Imagine: Mediafax Foto)

„Am avut ofertă, la un moment dat, de a fi manager la Steaua, dar am refuzat. N-aş veni nici acum. Niciodată cât va fi Gigi acolo! De ce? Nu cred că aş putea lucra cu Gigi. Dacă aş merge la Steaua, aş comanda eu! Pe mine nu mă va conduce nimeni niciodată. Şi lui Gigi îi place să conducă, aşa că nu ne-am potrivi“, a spus „Baciul“ pentru EVZ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici