Portarul Manuel Neuer va rata meciurile amicale ale Germaniei din cauza unei întinderi musculare

  • Germania va fi lipsită de Manuel Neuer pentru următoarele meciuri amicale.
  • Portarul a suferit o întindere musculară în timp ce se antrena cu echipa naţională, a anunţat miercuri clubul său Bayern Munchen.
  • Germania joacă două amicale importante în pauza rezervată meciurilor internaţionale.
70 afișări
Imaginea articolului Portarul Manuel Neuer va rata meciurile amicale ale Germaniei din cauza unei întinderi musculare

Portarul Manuel Neuer va rata meciurile amicale ale Germaniei din cauza unei întinderi musculare. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Un termen privind revenirea căpitanului lui Bayern, în vârstă de 37 de ani, nu a fost furnizat de echipa din Bundesliga sau de naţionala Germaniei.

Germania înfruntă Franţa pe Parc Olympique Lyonnais, din Lyon, pe 23 martie, înainte de a primi Olanda la Frankfurt, pe 26 martie.

Bayern, aflată la 10 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen în prima ligă germană, primeşte rivala Borussia Dortmund pe 30 martie, înainte de a vizita Heidenheim pe 6 aprilie. Campioana în exerciţiu se deplasează la Arsenal în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, pe 9 aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici