Porumboiu: Azi Steaua nu a şchiopătat, ci a căzut în freză şi a jucat în genunchi

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, la finalul partidei câştigate cu scorul de 1-0, pe teren propriu, în faţa Stelei, că jucătorii antrenaţi de Viorel Hizo au meritat pe deplin victoria şi că adversara "nu a şchiopătat, ci a căzut în freză şi a jucat în genunchi".

14 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Azi Steaua nu a şchiopătat, ci a căzut în freză şi a jucat în genunchi

Porumboiu: Azi Steaua nu a şchiopătat, ci a căzut în freză şi a jucat în genunchi (Imagine: Mediafax

"FC Vaslui a fost azi net superioară şi cei de la Steaua să zică «mulţumesc» că au scăpat doar cu 1-0. Ne-au surprins un pic la început, pe partea lui Hugo Luz, dar ne-am revenit. Astăzi Steaua nu a şchiopătat, ci a căzut în freză şi a jucat în genunchi. Acest campionat va fi o competiţie în care sper să fim respectaţi ca atare, ţinând cont că am învins Steaua. Nimeni nu ne poate pune la îndoială victoria. Am fost mai buni decât Steaua de la un capăt la altul. Vasluiul a jucat ce trebuia, a făcut un meci excelent, jucătorii mei au fost cu mult peste cei ai Stelei", a spus Porumboiu.

Finanţatorul vasluian a precizat că este mulţumit în special de faptul că jucătorii săi au dat dovadă de caracter, spre deosebire de cei care au evoluat în ultimele două meciuri de la Vaslui cu Steaua, ambele pierdute, după care şi-a acuzat jucătorii că nu şi-au apărat corect şansele. "Întâlnirea de azi nu a avut nicio miză personală, ci a fost o miză a fotbalului. Am reuşit în sfârşit să scap de toţi jucătorii care nu şi-au apărat şansele corect în partidele anterioare cu Steaua. Azi, cei care au fost în teren au dat dovadă de caracter. L-am adus pe Hizo la Vaslui pentru că este unul dintre cei mai oneşti oameni din fotbalul românesc. După încercările cu antrenori străini, am reuşit să aduc antrenorul cel mai bun", a zis Porumboiu.

FC Vaslui a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Steaua Bucureşti, în ultimul meci al primei etape a Ligii I, ediţia 2008/2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici