Porumboiu: Corpodean nu mai are ce căuta în arbitraj

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu FC Argeş, că centralul Sorin Corpodean a avut o prestaţie "tendenţioasă" şi nu mai are ce căuta în arbitraj.

21 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Corpodean nu mai are ce căuta în arbitraj

Porumboiu: Corpodean nu mai are ce căuta în arbitraj (Imagine: Mediafax Foto)

"De unde 11 metri? Tot arbitrajul a fost unul tendenţios. Pot să mă suspende cât vor ei, să-mi dea şi 200 de miliarde amendă că nu mă interesează. Au pregătit de o săptămână meciul de astăzi de la Vaslui. Eu am crezut că Corpodean este un arbitru serios, dar acum după ce a spus şi Becali că i-a dat bani, cred că nu mai are ce căuta în arbitraj. M-am crucit când am auzit aseară declaraţia lui Penescu, că vrea să-l pună pe Corpodean şef la comisia de arbitri. Să-l pună să-i împacheteze zahăr sau ce vinde ăla. Corpodean a avut o manieră de killer. Comisia de Disciplină să-mi dea câte sancţiuni vor, dar pumnul în gură nu pot să mi-l bage. E greu de crezut că poţi să faci ceva cu un arbitru care mai vrea şi la comisia de arbitri. Au pregătit dinainte acest meci şi când îl mai vezi şi pe Constantin că îşi dă ochii peste cap ca păpuşile ruseşti...", a spus Porumboiu.

Adrian Porumboiu a amintit că Sorin Corpodean a arbitrat şi meciul FC Vaslui - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, disputat în data de 9 aprilie, în etapa a XXVIII-a a edţiei trecute de campionat.

"Şi anul trecut ne-a arbitrat la meciul cu Ceahlăul dar atunci a fost doar un vânt cald, astăzi a comis-o rău de tot. Să analizeze Comisia de Disciplină ce s-a întâmplat, nu să mă amendeze pe mine. Dacă era numai faza penaltiului, poate aş fi spus că a greşit omeneşte, dar a dat o «lecţie de arbitraj» tot meciul. Acel 11 metri a fost bomboana pe colivă. Când am spus că este jos cu arbitrajul din România am avut dreptate. Este un adevărat carusel ceea ce se întâmplă în fotbal şi o mizerie prea mare, dar am încredere că odată şi odată se va pune punct tuturor acestor probleme", a precizat finanţatorul vasluian.

La scurt timp înainte de a face aceste declaraţii, Porumboiu a intrat în sala în care tehnicianul FC Argeş, Ionuţ Badea, susţinea conferinţa de presă de la finalul meciului. Porumboiu a izbucnit în hohote de râs şi a declarat: "Doar în visele cu tâmpiţi se poate întâmpla aşa ceva ca în meciul cu FC Argeş", comparând ceea ce s-a întâmplat cu "festivalul umorului". Porumboiu şi-a cerut scuze de la Badea pentru că i-a întrerupt conferinţa de presă şi i-a spus tehnicianului că el nu are nicio vină.

Formaţia FC Vaslui a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Iulian Tameş, în minutul 85, din penalti. Centralul Sorin Corpodean a acordat lovitură de pedeapsă pentru FC Argeş după o intervenţie a portarului Kuciak la Tameş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici