Porumboiu: Nu cruţ pe nimeni

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul cu FC Braşov, că jucătorii antrenaţi de Viorel Moldovan mai au o singură şansă, aceea de a se califica în finala Cupei României, precizând că în caz contrar nu va cruţa pe nimeni.

11 afișări
Imaginea articolului Porumboiu: Nu cruţ pe nimeni

Porumboiu: Nu cruţ pe nimeni (Imagine: Mediafax Foto)

"Mai au o singură şansă, să se califice în finala Cupei. Ştergem tot ce a fost, dacă nu voi pune stop şi să se ducă unde vor. Ţin de contracte, dar nu s-a răsturnat căruţa cu proşti şi eu să fiu ăla care ţine de hamuri. A greşit şi antrenorul. Nu cruţ pe nimeni. Cred că putem trece de CFR, dar depinde doar de jucători. Să le fie ruşine la ce-au făcut. Îmi pare rău că se spulberă un vis frumos", a spus Adrian Porumboiu.

El a precizat că principala vină pentru înfrângerea cu FC Braşov o poartă întreaga echipă şi antrenorii.

"Am pierdut un meci nemeritat. Am jucat slab. La Dănuţ Munteanu mă aşteptam, iar unii au evoluat şi mai slab, lucru ce mă surprinde. Am intrat într-o zonă fără şansă pentru Europa. Poate Cupa ne mai salvează. Dacă nu o vor face, atunci va fi greu pentru jucători şi antrenori. Am cheltuit mulţi bani, i-am tratat cu tot respectul. Ajunge! Lucrurile vor deveni destul de dramatice. Nu mai pot plăti la nesfârşit cu mii de euro mediocritatea. Eu dau mii de euro, dar ei nu au dat dovadă de profesionalism", a explicat Porumboiu.

Finanţatorul FC Vaslui susţine că centralul Victor Berbecaru a avut numeroase greşeli, refuzând un penaltiy la Wesley, în cea de a doua repriză.

"Toţi spun că Vaslui e presiune mare. E cea mai puturoasă idee. Nu le este ruşine! Ce vor? Când vin toţi la Vaslui să ne dăm pantalonii jos şi să spunem că au venit marii fotbalişti! A mai fost folosită această sintagmă. Au mascat bine treaba. La Stelea a fost 11 metri, Surdu trebuia să primească un al doilea galben şi automat roşu. Li se predă destul de clar că atunci când portarul vrea să reia şi este împiedicat se dă lovitură liberă", a spus Adrian Porumboiu.

"A văzut arbitrul şi nu a dat fault. Tot meciul a arbitrat într-o singură direcţie. Ce vor? Să scoatem şi noi bani şi să-i plătim! E mare măgărie ce se petrece. Vin iau puncte şi pleacă fără ca apoi să se mai întâmple ceva. Acest Berbecaru ne-a umilit şi cu Mediaşul şi nimeni nu se sinchiseşte să ia vreo măsură. Alta era soarta dacă era un alt arbitru", a afirmat Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici