Poşta din Serbia a emis timbre cu echipa de Cupa Davis

Poşta din Serbia a emis, luni, timbre cu jucătorii echipei de Cupa Davis, care au câştigat în premieră Salatiera de Argint, după ce au învins, în finală, la Belgrad, cu scorul de 3-2, formaţia Franţei, informează agenţia Beta.

21 afișări
Imaginea articolului Poşta din Serbia a emis timbre cu echipa de Cupa Davis

Poşta din Serbia a emis timbre cu echipa de Cupa Davis (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Sursa citată a scris că poşta sârbă a scos într-un timp record 38.000 de exemplare cu cei patru componenţi ai echipei de Cupa Davis, Novak Djokovici, Viktor Troicki, Janko Tipsarevici şi Nenad Zimonjici.

Seria de timbre este intitulată "Echipa de Cupa Davis a Serbiei, campioană mondială în 2010".

Serbia a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istoria sa, reuşind să se impună cu scorul de 3-2, după ce, în urma meciului de dublu, era condusă cu 2-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici