Potenza: Mutu este un jucător puternic, dar nu indispensabil

Fotbalistul Alessandro Potenza, transferat în această vară de la Fiorentina la Genoa, a declarat că atacantul Adrian Mutu este un jucător puternic, dar nu indispensabil pentru echipa din Florenţa, informează fiorentinanews.com.

17 afișări
Imaginea articolului Potenza: Mutu este un jucător puternic, dar nu indispensabil

Potenza: Mutu este un jucător puternic, dar nu indispensabil (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Consider că Adrian este un jucător putenic, dar nu indispensabil. Cred că sunt fotbalişti mai indispensabili, ca Donadel sau ca Liverani, care a plecat. Fabio Liverani era fundamental pentru Fiorentina. Însă este clar că Mutu este un jucător deosebit şi este mai bine să îl ai decât să nu îl ai', a spus Potenza.

Alessandro Potenza crede că Riccardo Motolivo ar fi numit căpitan la meciurile din campionatul Italiei doar "pentru imagine", în cazul în care acest lucru se va întâmpla. "Dacă banderola îi va fi dată lui Riccardo, va fi doar pentru imagine, pentru a-l face să crească în ceea ce priveşte responsabilitatea. Dar eu consider că la Fiorentina sunt alţi jucători care ar merita să fie căpitan şi care au mai multă carismă. Marco Donadel este unul dintre ei. Dar sunt convins că şi Mutu va fi un bun căpitan. El nu este unul dintre acei campioni care se antrenează când vor, este un campion adevărat şi a dat mereu totul la antrenamente", a afirmat Potenza, care a precizat că în opinia sa Dainelli merită să fie căpitanul Fiorentinei.

Site-ul violanews.com notează, pe de altă parte, că gruparea AS Roma insistă pentru Mutu, jucător pentru achiziţionarea căruia ar avea o ofertă de aproximativ 18 milioane de euro, după cum a scris, duminică, şi Corriere dello Sport. Violanews.com menţionează că această ofertă se apropie de preţul de 20 de milioane de euro stabilit de Fiorentina pentru român şi că o întâlnire decisivă ar urma să aibă loc la finalul acestei săptămâni.

Calciomercato notează că Adrian Mutu este preferat ca variantă de achiziţie de 27 la sută (1.300 de voturi) din fanii echipei AS Roma participanţi la un sondaj de opinie realizat de romanews.eu. Pe primul loc în preferinţele suporterilor Romei se află Klaas Jan Huntelaar, cu 35 la sută din voturi, urmat de Julio Baptista (32 la sută). La o diferenţă foarte mare faţă de Mutu, pe locul patru se află Vicenzo Iaquinta, cu 3 la sută din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici