Povestea campionilor mondiali care câştigă 1.500 de lei pe lună

Acum mai bine de o lună, la Campionatele Europene de kaiac-canoe, România câştiga o medalie de aur şi una de bronz prin echipajul Dumitrescu - Mihalachi. Imediat după această performanţă, celor doi li s-a prezis un viitor strălucit. Iar cel care îi lăuda era un nume cu greutate în sportul românesc: Ivan Patzaichin.

51 afișări
Imaginea articolului Povestea campionilor mondiali care câştigă 1.500 de lei pe lună

Povestea campionilor mondiali care câştigă 1.500 de lei pe lună

Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, campionii mondiali de la Poznan, sunt cei mai fericiţi sportivi dinamovişti, în acest moment, crede Elisabeta Lipă, dar şi ea, ca preşedinte la CS Dinamo, are cu ce se lăuda. "Vorbim despre medaliile astea ca despre cele şapte minuni ale lumii", spune Elisabeta Lipă, care a vorbit cu cei doi campioni mondiali şi are veşti foarte bune pentru ei. "Nici nu-şi dau seama ce au realizat, atât de bucuroşi sunt", a declarat, pentru Gândul, Elisabeta Lipă, "dar este normal, având în vedere vârsta lor, faptul că sunt la început de carieră".

În privinţa recompenselor, Elisabeta Lipă promite să fie foarte generoasă şi aşteaptă aceeaşi generozitate din partea guvernanţilor. "Normal că aşteaptă şi ei o recompensă, pentru că au muncit enorm, şi sunt convins că vor fi mulţumiţi. În ceea ce mă priveşte, lucrurile sunt foarte clare. Pe lângă premiile în bani, unul dintre ei o să fie înaintat în grad, celălalt va fi angajat, pentru că, dacă nici acum nu-l angajez, când are două medalii de aur la Mondiale, nu văd când să o mai fac".

Citeşte mai multe despre povestea campionilor mondiali care câştigă 1.500 de lei pe lună pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici