Prandelli: Mutu şi Fiorentina vor merge înainte împreună

Antrenorul echipei AC Fiorentina, Cesare Prandelli, a declarat, duminică, că atacantul Adrian Mutu va rămâne la gruparea toscană, deşi în ultima perioadă s-a vorbit despre un transfer al românului, informează site-ul fiorentina.it.

19 afișări
Imaginea articolului Prandelli: Mutu şi Fiorentina vor merge înainte împreună

Prandelli: Mutu şi Fiorentina vor merge înainte împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt sigur că Mutu va juca la Fiorentina şi în sezonul viitor. Am citit declaraţiile lui şi nu am avut impresia că ar dori să plece. Au fost declaraţii conciliante şi cred că se va găsi o soluţie pozitivă atât pentru el, cât şi pentru club. Ultimele declaraţii ale preşedintelui Andrea Della Valle au fost cât se poate de clare: Mutu şi Fiorentina vor semna un nou acord şi vor merge înainte împreună", a spus Prandelli.

Prandelli, care l-a consolat la telefon pe Mutu după penaltiul ratat în meciul cu Italia de la Campionatul European, consideră că internaţionalul român şi Alberto Gilardino vor forma un cuplu perfect în atacul Fiorentinei. "Mutu şi Gilardino sunt perfect complementari. Pe Mutu îl ştim, iar de la Gilardino aşteptăm să practice jocul său, nu vom pune niciun fel de presiune", a afirmat Prandelli.

Alberto Gilardino, transferat în această vară de la AC Milan, a mai jucat împreună cu Adrian Mutu, în atacul formaţiei FC Parma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici