Prea mult sport poate dăuna sănătăţii!

Exerciţiile fizice sunt foarte importante pentru sănătatea noastră şi sunt foarte mulţi cei care au probleme pentru că nu fac deloc mişcare. Există, însă, şi o altă categorie cu probleme, a celor care fac prea multe exerciţii şi care riscă să se accidenteze grav sau chiar să se îmbolnăvească, arată cotidianul "Gândul".

354 afișări
Imaginea articolului Prea mult sport poate dăuna sănătăţii!

Prea mult sport poate dăuna sănătăţii! (Imagine: Gândul/Reuters)

Astfel, specialiştii spun că, pentru sănătatea noastră, este suficient să faci exerciţii 30-45 de minute pe zi, cinci zile pe săptămână. Dacă abuzezi de exerciţii, pe termen lung poţi avea mari probleme de sănătate şi chiar în viaţa personală, pentru că abuzul de exerciţii fizice dă dependenţă.

Citeşte mai multe despre excesul în practicarea exerciţiilor fizice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici