Predazzini: Victoria de astăzi este o gură de oxigen pentru echipă

Antrenorul secund al formaţiei Steaua Bucureşti, Massimo Pedrazzini, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că victoria obţinută de gruparea roş-albastră la Ploieşti, scor 1-0, cu CS Otopeni, reprezintă o gură de oxigen pentru echipă şi nu neapărat pentru banca tehnică.

15 afișări
Imaginea articolului Predazzini: Victoria de astăzi este o gură de oxigen pentru echipă

Predazzini: Victoria de astăzi este o gură de oxigen pentru echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne bucură mult succesul acesta, mai ales că şi noi am pierdut multe puncte pe final de partidă şi acum putem să ne bucurăm şi noi că am câştigat în aceeaşi manieră. Nu contează cum am jucat, importante sunt punctele pentru clasament. Asta este situaţia, la Steaua mereu se joacă sub presiune şi, chiar dacă jocul nostru nu a strălucit astăzi, nici alte echipe aflate în zona noastră nu joacă extraordinar", a spus Pedrazzini.

"Cred că 80 la sută am controlat jocul, dar s-a demonstrat că şi norocul poate fi un factor decisiv. Cu Marius Lăcătuş am vorbit în pauză, când am discutat despre unele reglaje în jocul echipei. Am citit mereu prin ziare că ne dă afară, iar victoria de astăzi este o gură de oxigen pentru echipă, nu neapărat pentru banca tehnică", a declarat tehnicianul secund  al echipei Steaua Bucureşti.

Massimo Pedrazzini a precizat că obiectivul formaţiei din Bulevardul Ghencea este obţinerea a şapte victorii.

"Un semnal important pentru noi este evoluţia celor care au fost astăzi în teren, pentru că Steaua rămâne Steaua, indiferent de cine îmbracă tricoul de titular. Obiectivul nostru este să obţinem şapte victorii în ultimele şapte partide care au mai rămas de disputat", a menţionat tehnicianul care a venit la conferinţa de presă din cauză că antrenorul Marius Lăcătuş a fost suspendat pentru această partidă, în urma eliminării suferite în etapa trecută, în meciul cu CFR Cluj.

Formaţia Steaua Bucureşti s-a impus, duminică, în deplasare, la Ploieşti, în faţa echipei CS Otopeni, cu scorul 1-0 (0-0), în ultimul meci al etapei a XXVII-a a Ligii I, prin golul marcat de grecul Pantelis Kapetanos, în minutul 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici